Onkel-besøk og innsamlingsaksjon.

søndag 23. oktober 2011

I dag fikk jeg frokost på senga og sovet 1,5 timer ekstra. Fantastisk ! Ikke så lenge etter at jeg sto opp og fikk luftet meg litt utendørs sammen med familien kom lillebror på besøk, og ungene var SÅ glad for å se onkel. Like deilige hver gang !



August lærer onkel hvordan iPhonen egentlig fungerer...

Mobilbilde - August viser frem gaven han fikk da Hilde hadde bursdag, og Onkel drømmer seg tilbake til barndommen.

Hilde var dårlig i går. Hun hadde nesten 40 i feber tidlig på dagen og veldig slapp, etter en dose ibux var hun seg selv igjen, og siden midt på dagen i går har hun vært i fin form og uten feber. Så vi satset på at det gikk greit og dro for å samle inn penger til årets TV aksjon.



Vi koset oss, selv om vi fikk den aller lengste ruten med masse hus med fire innganger og var de siste til å levere bøssen tilbake her vi bor. Hilde var veldig sliten på slutten, så det var godt å komme oss hjem til nylaget fiskegrateng. Nå er det tid for senga igjen, og jeg er sliten så det blir godt. Herregud, denne helga gikk enda fortere enn forrige jo ?!?




2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så flink dere er som går med bøsser! Var dere nede hos oss eller? Var på Finnsnes og hentet søte snuppene hjem. Men lapp på døra fant vi. :-)

Elise sa...

Ja, vi hadde tid i år :) Nei vi måtte gå mølneringen og det var en ganske lang runde å gå for frøkena :) Håper dere har hatt en fin ferie :D

by mlekoshi