København dag 2 - Sightseeing

tirsdag 29. juli 2014


Den andre dagen vi var i København tok vi igjen turen inn til sentrum uten noe stor plan. Vi hadde med oss en turistguidebok om byen og plukket iløpet av dagen ut noen få ting vi ville gjøre og loffet rundt. Først tok vi turen innom Ripley Belive it or not - museum. Et morsomt museum som ungene syns var sært, litt skummelt, rart og gøy. 
En ekte robot ! 
Ekte krypede hoder - merkelige og ekle ! 
Vampyr-drepe-sett. Togtur til sentrum. 


Vi fikk også med oss Hamleys lekebutikk - en del mindre enn den som du finner i London, men likevel et koselig lite besøk.

Innimellom fikk vi testet litt mat - og favoritten blant ungene var ekte italiensk pizza. Vi besøkte også den fine slotsholmen. Det kongelige biblioteks hage. Vi besøkte også Tøyhusmuseet på Slotsholmen - og da det kongelige forsvarsmuseet som er gratis å besøke. Siden ungene, og spesielt August, elsker å besøke museum så var dette spennende. Ungene fikk prøvesitte et jagerfly. 

Museumet var større enn vi trodde og inneholdt mye informasjon. Vi var sikkert 1,5 timer der inne, og hadde ikke sjans å få sett å alt. Anbefales iallefall hvis man liker slikt. Vi tasset en tur langs strøget. Vi fant legobutikken på Strøget - ungene var selvsagt i ekstase. 

Disneybutikken på Strøget. København var fint ! 
by mlekoshi