En uke igjen.

torsdag 15. juni 2017

Jeg kan ikke en gang begynne å forklare hvor fort denne uken har gått for oss her hjemme. Men sånn er det iallefall: Det er straks helg igjen. Det er kanskje meldt litt ok vær på lørdag, så vi får forhåpentligvis jobbet en del hjemme. For i går kveld kom det dårlige været som var meldt her etter en uke med fantastisk vær. 


Vi rakk akkurat å male ferdig de hvite bordene på gelenderet og veggene på verandaen - så da fikk vi fjernet plast og pakket bort alt utstyret akkurat i tide før regn og vind. Tjohei, flaks for en gang skyld. Men nå får vi i alle fall "vasket" verandaen litt for støv og annen male-dritt.


Det er nesten litt morsomt å se det gråbrune plattingen blir mer brun når den er våt. Litt sånn tropisk-brun-følelse der ute akkurat nå. Det blir veldig fint med grønne busker der ute - både når den er tørr og våt. Det gledes. Først gleder jeg meg til å male vinduene gråe for å se hvordan det blir.. Spent !


Ja, nemlig ! // Når det på tide og hoppe i seng, altfor sent og altfor sliten, og det MÅ maskeres bak filter. // Når ferien om en uke er for langt unnav..

Altså - i dag planla jeg å legge meg kjempetidlig for jeg ER så trøtt om dagen. Men nå er klokken allerede bikket over 23. Fasan altså ! Men det jeg skulle si: Hvis du vil følge oss på Snapchat så kan du nå legge meg til på elisems1312 - der deles det litt mer av hverdagen vår. 

1 kommentar:

Lynetmor sa...

Hei, det er en stund siden jeg la deg til på snap, men jeg kan ikke se noen snap fra deg. Kanskje du må godkjenne meg? God helg :-)

by mlekoshi