Siste del av ferien, og så.. hverdagen.

mandag 7. august 2017

Etter en uke i Tromsø med hagearbeid og vanlig arbeid så dro vi tilbake til Bodø og hytten der. Der ventet ungene på oss - strålende fornøyde med å ha vært en uke uten oss to voksne. Det hadde de virkelig godt av og bør egentlig gjentas.

Nå startet vi med å restaurere plattingen på to sider av huset med ulike vinkler, retninger og nivå. Tjohei - det var mye jobb men det ble både stødig og bra.


Hytte = spille spill med besteforeldre og alle andre. Det elsker ungene våre.


Her er den største av plattingene ribbet for gammelt dekke og vi har startet å skifte ut fundamentet. 

Ungene våre elsker å være i havet - bade, fange krabber, fiske osv. 
Da jeg og Frank var hjemme i Tromsø en uke kjøpte vi ungene hver sin nye og litt bedre våtdrakt som  de kan ha på hytten i Bodø. Da slipper det å bli rift om draktene, og disse av god kvalitet fant vi på tilbud akkurat da vi så etter nye. August sin fra i fjor finner vi verken her eller der, så han måtte likevel ha ny - og da kunne vi liksågreit kjøpe en som passet perfekt til storesøster. 


Slik ble altså terrassen/plattingen når den ble ferdig. Den lille trappen er til inngangen til uteboden, og trappen til hovedinngangen er en del større altså..


Her møtes de to ulike plattingene vi bygde, og åpningen forran blir snart dekket av jorden som skal utover på siden etter at vi fjernet et blomsterbed der så da blir det skjult.


Mye rammer og ulike retninger her - plattingen er her skitten etter at vi trampet rundt i all jorde og opp på plattingen - nå hører jeg rykter om at den er skinnende ren og pen. Den nye plattingen har glade eiere - og ingenting er bedre enn det.

Etter at vi var ferdig i Bodø kjørte vi til Harstad, og sammen med oss har vi barnas søskenbarn som skal på fotballskole med Hilde her i Tromsø - spennende ! Etter to dager i Harstad hvor vi blant annet besøkte badeland så kom vi i går tilbake til Tromsø. Det er greit med en dag hjemme før ferien er helt over. Og denne dagen bruker vi til å male, kose oss og planlegge. Vi må vaske klær, vi må pakke klar til fotballskole og jobb i morgen. Denne ferien gikk fort. Men hey - mye spennende fremover dere. Endringer skjer også her inne og nye satsninger vil være spennende for dere her inne. Så nå setter jeg krok på ÅRETS sommeropplevelse-delinger her inne og så begynner jeg faktisk på blanke ark og forbereder drømmeferien til neste år. Og sikkert tusen andre prosjekter vi har her hjemme. Nytt gulv., nye vegger, nytt bad, ny trapp, garasje, plattinger, oppbevaringer, ny gang, nye møbler... Masse syprosjekter med nye how-to`s osv. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Så deilig med en uke til av ferie, og så bra ungene koste seg uten voksne! :) <3

by mlekoshi