31 pizza

lørdag 23. juni 2018

Nå begynner jeg faktisk å bli litt bedre, og jeg kom meg en tur innom jobb i går. Det passer ekstremt dårlig å være syk rett før ferien. Av flere årsaker, men en av dem er jo at det er mye som må gjøres på jobben før man tar ferie. Men det går altså bedre og hodet greier å gå opp og ned trappa igjen. 

Før jeg ble syk hadde vi hele fotball-laget til Hilde med trenere her og laget pizza til alle sammen. Det har blitt en fast samlende møteplass innimellom. De ser kamp, tipper resultat (med premie), spiser pizza + snacks. 30 stykker - der det er hjerterom er det husrom.
Taco-pizza ala Frank/Elise med italiensk bunn, kinakål og sennepsdressing inspirert av Yonas i Tromsø.


Dette er basic-pizzaen som ungene liker best - god ost og stekt spekeskinke. Sausen er ala Frank og veldig god.


Og den nye: Kylling BBQ-pizza med kyllingbiter rullet i egen rubb, vårløk, sprø bacon og BBQ-saus. En suksess den og ! Det var totalt 4 forskjellige pizza, og det holdt - det ble vell totalt laget 31 pizza denne kvelden.


Og grunnen til at vi greier å laget alle pizzaen ganske kjapt er denne arbeidshesten - pelletsgrillen fra Traeger i tillegg til stekeovnene inne som vi kjørte på full guffe med pizzastein.


Det er veldig inkluderende å kunne ha slike kvelder - og man får unike innblikk i samspill i en stor jentegruppe på 25 jenter på 14 år. Anbefales !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du oppskrift på den yonasinspirerte dressingen?

Anonym sa...

Lure også på oppskrift til dressinga😅

by mlekoshi