Lilleba - Space

søndag 17. mars 2019

Samarbeid


Her er jeg - tilbake. Den siste uken har vært tøff. Det skal innrømmes. Jeg har vært syk. Det har vært veldig mye å gjøre på jobb - og klokken 0450 på torsdagsmorgen kjørte taxien her hjemmefra og jeg dro ut på jobbreise. Veldig pjusk og ikke klar for to intensive dager med intervjuer. Masse nesespray, smertestillende og allergimedisin. Jeg fungerer dårlig på hoteller. Men jeg overlevde - og nærmest kollapset da jeg kom hjem på fredags ettermiddag. Fysj - det er tungt. Og som du ser på bildet er jeg litt.. vell. Langt nede. Det er sjelden jeg føler meg så jævli i min egen kropp som jeg har gjort i det siste. Kløe, ryggvondt osv. Og for å være helt ærlig: føler meg ikke vell med de vell 10 kg + som har kommet de siste 5 årene (med det kommer jeg tilbake til i et eget innlegg..). Så i det hele tatt: Blæh.

Men jeg tenkte jeg skulle dele det som har gjort mine dager bedre nå som har det har vært tungt med allergien og energien. Jeg har fått prøve noen utrolige deilige plagg fra Lilleba - som jeg har ikler meg når jeg kommer inn døra hjemme. Har vandret rundt i dette settet den siste måneden og derfor allerede vasket den x antall ganger. Genseren har jeg også brukt på jobb når jeg hadde en ekstra vanskelig dag med mye kløe. Faaaantastisk ! 

Toppen heter "Freja" og buksen heter "Luna"- og de er i fargen "Space". Plaggene er laget av 60% viskose fra bambus og 40% bomull. Dette gjør disse plaggene supermyk og de holder huden min tørr. Dette er veldig bra for min atopiske hud. Lilleba overholder kravene for tekstiler i helhold til Svanemerket når det gjelder azofargestoffer (Eurofins juli 2012). Plaggene er også PH-nøytrale og uten formaldehyd, som kan være både allergi- og kreftfremkallende. Knappene er nikkelfrie. Ingen stikkende etiketter. All informasjon er printet inni. Jeg er eeeevig takknemlig til Lilleba for at jeg fikk teste disse deilige plaggene. Ungene mine har fått brukte klær derfra i flere år allerede siden vi alle sliter med huden i mer eller mindre grad. Nå var jeg også heldig. Jeg har også en aldeles nydelige t-skjorte derfra som jeg kan visere senere - elsk på den også. Det er jo ikke bare vi som er er allergiske med kjip hud som kan bruke disse deilige klærne (selv om det er ekstra deilig når man sliter) - men alle som elsker supermyke klær av god kvalitet kunne absolutt gi det er forsøk. 

Sliter du med atopisk allergi eller annen hudallergi ? Eller har du generelt sensitiv hud. Jeg har skrevet en del om allergier her inne. Og delte et veldig personlig innlegg for ikke lenge siden her. Det er ikke pent - men det er slik det er. Ellers så finner du flere innlegg og tips her:Ingen kommentarer:

by mlekoshi