Ferie tips and tricks

mandag 24. februar 2020

Som dere har fått med dere de siste par årene har vi vært litt sånn i siste-liten når vi har planlagt sommerferien. I år har vi vært fast bestemt på at det IKKE skal skje igjen. I fjor ferierte vi Danmark for n`te gang og følte oss litt ferdig med den biten. Ungene har blitt ganske store nå så vi utvider horisonten litt. Men samtidig ser vi at det det er i år vi bør legge støtet litt på ferien. Vi er i en gunstig situasjon av mange årsaker - men neste år rykker også minstemann opp på "voksepris"-billett på fly over dammen (hvor utrolig dust er ikke det ? Voksen ? Yeah right) og Hilde starter på videregående skole til høsten. Derfor kan vi ha litt "større" ferie i år en kort periode - men ikke like lang ferie som vi pleier. Så planen er faktisk å ta turen til Orlando igjen. Så det driver vi å droodler litt rundt akkurat nå.

Men jeg regner med at vi ikke er de eneste som driver med hard planlegging av ferie ? Jeg har oppdatert ferie-tips-innlegget jeg bruker å dele her inne på disse tider. Så kanskje du finner noen tips her.
Så her kommer et samle-innlegg med linker til mange av de "viktigste" ferie-innleggene her inne.
Danmark

Det er ganske mange av oss Nordmenn som drar til Danmark når det blir sommer, og det er egentlig ikke så veldig rart. I Danmark har vi det fint. Her har vi samlet noen tips fra våre Danmarks-turer over mange år nå:  • Og herher og her kan du lese om da vi leide luksushus i Danmark i 2017.  

Sverige


      

Frankrike - Paris


        


  England - London

  Norge
  Og for å ikke glemme vårt eget land. Er det noe vi har besøkt mange ganger (fire ganger tror jeg det må være), så er det Dyreparken i Kristiansand. Her er oversikt over våre besøk i Dyreparken
    

  USA - Orlando
  I 2018 besøkte vi Orlando i Florida - og her var vi to uker. Denne turen var en drøm, men ikke planlagt så godt siden planen ikke var å dra akkurat dette året. Så det ble litt på impuls og ikke helt slik vi hadde planlagt. Men likevel en fantastisk tur !

  Og her finner du en film fra USA-ferien - og jeg får lyst til å reise på nytt hver gang jeg ser den:  Og til slutt de innleggene som går igjen her inne på ferie-innlegg - generell ferietips:
   Ingen kommentarer:

   by mlekoshi