Ferie-erfaringer og tips

tirsdag 23. april 2019

Årets sommerferie blir nok preget litt av at vi har konfirmasjon nå rett før sommeren. Vi har enda ikke planene 100 % spikret. Det er jo faktisk tredje året på rad vi ikke er hundre prosent sikker på hva vi skal gjøre når vi snart går inn i mai måned. Vi lever enda på fjorårets USA-ferie som vi gjerne opplever igjen. Men det er nok ikke realistisk akkurat nå. Men vi undersøker ulike alternativer - og jeg legger ut når vi vet mer. Jeg vet at dere er glade i ferie-innleggene her inne. Jeg legger derfor ut dette samla-innlegget med tidligere innlegg om erfaringer og tips - inkludert fjorårets ferietips. Enjoy !
Så her kommer et samle-innlegg med linker til mange av de "viktigste" ferieinnleggene her inne.
Danmark

Det er ganske mange av oss Nordmenn som drar til Danmark når det blir sommer, og det er egentlig ikke så veldig rart. I Danmark har vi det fint. Her har vi samlet noen tips fra våre Danmarks-turer over mange år nå:   • Og herher og her kan du lese om da vi leide luksushus i Danmark i 2017. 

Sverige


     

Frankrike - Paris


     


England - London

Norge
Og for å ikke glemme vårt eget land. Er det noe vi har besøkt mange ganger (fire ganger tror jeg det må være), så er det Dyreparken i Kristiansand. Her er oversikt over våre besøk i Dyreparken
  

USA - Orlando
I 2018 besøkte vi Orlando i Florida - og her var vi to uker. Denne turen var en drøm, men ikke planlagt så godt siden planen ikke var å dra akkurat dette året. Så det ble litt på impuls og ikke helt slik vi hadde planlagt. Men likevel en fantastisk tur !

Og her finner du en film fra USA-ferien - og jeg får lyst til å reise på nytt hver gang jeg ser den:Og til slutt de innleggene som går igjen her inne på ferie-innlegg - generell ferietips:
Ingen kommentarer:

by mlekoshi